SamSam én AOV.

Met SamSam heb je al een uitstekende keuze gemaakt om zeker te zijn van inkomen bij ziekte of arbeidsongeschiktheid. Maar wat nu als je na twee jaar nog niet aan de slag kunt? Of maar gedeeltelijk? voor een bepaald percentage?

Combineer SamSam met een AOV (arbeidsongeschiktheidsverzekering)

AOV’s zijn kostbaar! Maar wil je de eerste twee jaar voor je eigen rekening nemen of heb je hiervoor zelf een voorziening (SamSam) dan wordt het een heel ander verhaal.

Er zijn ontzettend veel producten op de markt die zich lastig laten vergelijken. Hierbij help ik je graag. Neem vrijblijvend contact met me op het eerste gesprek is uiteraard gratis.

Compleet advies en afsluiten.

Je betaalt éénmalig € 450,- in plaats van € 595,-. (vrij van BTW) Dat is jouw voordeel als SamSamlid. Dit bedrag is fiscaal aftrekbaar en er komen geen maandelijkse kosten bij.

Ik geef een compleet financieel advies met betrekking tot een ziekte- of arbeidsongeschiktheidssituatie. Hierbij houd ik rekening met bestaande voorzieningen, jouw maandelijkse kosten, jouw wensen en bijvoorbeeld het inkomen van je partner. Het blijkt maar al te vaak dat er al een aantal voorzieningen zijn die het mogelijk maken om een lager bedrag zelf te verzekeren. Je krijgt voorstellen van verschillende verzekeraars en indien akkoord regelen ik het complete traject van aanvraag tot polis.

Alleen advies?

Wil je alleen advies? Dat kan ook. Hiervoor betaal je € 275,- ipv € 395,-

Neem vrijblijvend contact op ik ben bereikbaar op 06-21454826 of info@hetvarvik.nl

SamSam en Het Varvik
dé complete combinatie!